Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 12.04.2013.
08:11
Nedeljnik A
Filozof koji je devedesetih podržavao Srbe, Danijel Šifer, izjavio je u intervjuu da se borio za srpski narod iz principa, radi slobode i pravde, ali to ljudi nisu shvatili, te je istakao da su ga Srbi razočarali. On je, takođe, dodao da su Slobodan Milošević i Radovan Karadžić izgubili sve.
Petak 12.04.2013.08:22
Filozof k`o filozof. Samo seru! Cuj da neki stranac dobije mjesto u vladi?!
Petak 12.04.2013.08:43
вероватно му је потребно да опере своју биографију ради некаквог унапређења или какве сличне "миротворне" мисије. Није нам требао ни тада, а не треба нам ни сада. Осим тога најмање је он позван да процењује ко је шта изгубио или добио јер био је само један тројански коњ, а коњ је увек коњ без обзира која кола вуче или ко га јаше. Његова стварна философија коју је продавао нама Србима, па и Слоболеону, је била пун стомак, новчаник и кревет. Такви људи у ствари само г.вна производе, јер све чега се дохвате прождеру и заврши у вц шољи, тамо ће и они да заврше у вц шољи историје.
Petak 12.04.2013.08:26
Šiferu, kao intelektualac, trebao bi shvatiti da Milošević i Karadjić nisu izgubili sve, nego su im siledjije oduzele sve !!! Velika razlika !
Petak 12.04.2013.08:38
Шифер је би секундаран у свему што се дешавало око Слоболеона Једнопарте, што је најгоре од свега Шифер је искористио тај свој тренутак и добро га наплатио. Волео је веома Врњачку Бању а и многе данијеле, вероватно је било нешто и у кешу. За своје праве послодавце је помогао да Слоболеон испадне још црњи но што је био и да од "гараннта мира" на Балкану постане "Балкански касапин", да би Вук, весна и њима слични прозападни подрепаши испливали као нека алтернатива Слоболеону. На тај начин све иоле вредно национално је сатанизовано. Шифер је био само још једна од многих бабица које су породиле овако килаву Србију коју воде Крмачић и Стиропорко у самоубиство под нож шиптара.
Petak 12.04.2013.08:46
Prijatelju, hvala na informaciji, ali lika znam lično iz Pariza ! Bilo je mnogo drugih pisaca i intelektualaca, koji su bili na našoj strani iz razloga što su uvidjeli nepravdu, a ovaj je na svoj način vukao korist za sebe ! Ovaj nikome, osim samom sebi nije prijatelj !
Petak 12.04.2013.08:56
Па они који су били стварно на нашој страни нису се рекламирали на РТС као својевремено овај "пријатељ". Једном речју оваквим "пријатељима" далеко им лепа кућа.
Petak 12.04.2013.09:40
Sačuvaj nas Bože od ovakvih "prijatelja". A sa neprijateljima ćemo se već nekako obračunati.
Petak 12.04.2013.13:34
Шифер пријатељ Срба, да није жалосно ја бих сед смејао. Он је био одређен да "брани Србе", Леви је био одређен да брани мослимане а, Финклеркраут да брани Хрвате. Леви је из почетка бранио српску страну и онда се нагло променио и стао уз Изетбеговића. Вероватно да би заштитио јеврејску популацију у Сарајеву. Шефера треба пре свега питати колико је новаца добио од Дафинине банке, чак је био оптужен у Илустрованој Политици због тога. Ти сви нису српски пријатељи него су радили за неког и против Срба. Свима им треба забранити улазак у Србију. Али ми немамо ни владу, ни власти за тако нешто.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)